coaching | supervisie

Je bent als secretaris welkom met uiteenlopende vraagstukken in relatie tot jouw rol. Van persoonlijke ontwikkeling, reflectie op de complexiteit van jouw omgeving en loopbaancoaching tot het omgaan met specifieke organisatievraagstukken. Om in een coachingstraject in te verdiepen. Of om gewoon, wanneer je daar behoefte aan hebt, los van de kaders van de eigen omgeving van gedachten te kunnen wisselen over een vraag als ‘wat is er nu eigenlijk echt gaande?’.

Het (h)erkennen van en werken met dat wat niet zichtbaar is krijgt in de coaching in het bijzonder aandacht. De dynamiek van het vak en de vraagstukken waar secretarissen vaak tegenaan lopen hebben in mijn ervaring vaak te maken met wat er speelt ‘onder de oppervlakte’ – in de organisatie, de omgeving waarin je werkt én in jezelf. Wat kleurt jouw kijken, denken en doen?

In de blog ‘een blik op het onzichtbare’ kan je meer lezen over mijn visie op het belang van aandacht voor dat wat niet zichtbaar is.

Wil je meer weten? Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden en voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s