coaching en supervisie

Je bent als secretaris welkom met uiteenlopende vraagstukken in relatie tot jouw rol. Van persoonlijke ontwikkeling, reflectie op de complexiteit van jouw omgeving en loopbaancoaching tot praktische vragen (handvatten) en het omgaan met specifieke organisatievraagstukken. 

Er is ruimte voor ieder type vraag: ik kan met je meedenken over praktische handvatten die het werk makkelijker maken en een passende invulling van de governance, en over jouw persoonlijke rolinvulling, waar je tegenaanloopt, wat je wilt versterken of juist doorbreken.

De dynamiek van het vak en de vraagstukken waar secretarissen vaak tegenaan lopen hebben in mijn ervaring vaak te maken met wat er speelt ‘onder de oppervlakte’ – in de organisatie, de omgeving waarin je werkt én in jezelf. Wat kleurt jouw kijken, denken en doen? In de blog ‘een blik op het onzichtbare’ kan je meer lezen over mijn visie op het belang van aandacht voor dat wat niet zichtbaar is.

Wil je meer weten? Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden en voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s