Agenda 2018

Lente – Zomer 2018

1 juni – Lentedag voor de Secretaris 2018. Netwerken en verdiepen tijdens een prachtige wandeling – open inschrijving
Op 1 juni 2018 een primeur: de eerste Lentedag voor de Secretaris! Het thema is ‘Secretaris in Beweging’. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden

Start intervisiegroep 2018 De Stille Kracht – open inschrijving
Klik hier voor meer informatie over dit bijzondere intervisieprogramma en om je aan te melden.

Paard & Bestuurssecretaris – verdiepingsworkshop voor leden van Inspire
Ben je lid van Inspire Circles of Professionals? Log in bij de landelijke community van Inspire voor meer informatie over het programma en om je aan te melden. Of neem direct contact op met mij (Laura Bos, 06 – 5519 8795 / spiegelhuis.secretarisvogel@gmail.com).

Het Paard en de secretarisrol – open inschrijving en individueel te boeken
Voor een effectieve invulling van jouw rol als secretaris is reflectie essentieel. Paarden zijn als oprechte spiegels uitstekende partners om je hierbij te helpen. Door hun reactie kan je je bewust worden van (belemmeringen in) jouw denken en handelen. Meer informatie over mijn werkwijze met de paarden vind je hier.

Herfst – Winter 2018

Workshop ‘De moraal van het verhaal’ – open inschrijving en in company
Workshop over het ontdekken en duiden van verhalen in de omgeving en in jouw organisatie. Over elkaar begrijpen en verbinden aan de hand van verhalen. Over het verhaal van jouw rol, de rol van de ander en over het onderlinge samenspel.

Neem gerust contact op voor meer informatie over inhoud en mogelijkheden.

Dag voor de Secretaris 2018
Ieder najaar organiseert De Secretarisvogel de Dag voor de Secretaris. De datum voor 2018 wordt binnenkort geprikt.  Klik hier voor meer informatie over De Dag voor de Secretaris.