Agenda 2019

Lente – Zomer 2019

Vrijdag 7 en vrijdag 14 juni 2019: Lentewandelingen met secretarissen – open inschrijving

‘Ik doe nooit iets behalve tijdens de wandeling, het land is mijn schrijfkamer.’

Jean-Jacques Rousseau

Tijdens een lentewandeling met secretarissen verbinden en verdiepen wij ons tijdens DvdS 2017 - wandelingeen mooie filosofische wandeling en aansluitend tijdens de lunch in onze rollen als secretaris. We gaan met elkaar in gesprek over onze rolinvullingen, dilemma’s die we daarin tegenkomen en hoe je hiermee om kunt gaan. We ontmoeten elkaar rond 9.30 uur in de buurt van station Lunteren, waar je wordt ontvangen met koffie/thee en iets lekkers. Na een korte inleiding vertrekken we rond 10 uur voor een wandeling van ongeveer 2 uur. Bij terugkomst staat een heerlijke lunch gereed.

Klik hier voor informatie over de investering en om je aan te melden voor een lentewandeling.

De Reflectieve Secretaris: coaching of workshop over (rol)ontwikkeling – open inschrijving
Vind je reflectie essentieel voor een effectieve invulling van jouw rol als secretaris? Lijkt het je interessant om eens vanuit een hele andere hoek persoonlijke en/of organisatievraagstukken te benaderen? De Secretarisvogel biedt in haar openluchtkantoor zowel individuele coaching als workshops aan waarin filosofie en paarden worden betrokken. Benieuwd of De Secretarisvogel en haar paarden voor jou iets kunnen betekenen? Stuur een berichtje of neem telefonisch contact op.

Workshop Secretaris in Verbinding – open inschrijving en in company

Meer informatie over deze workshop volgt binnenkort.

Herfst – Winter 2019
Er wordt volop nagedacht over activiteiten in het najaar – in ieder geval staat de start van een nieuwe intervisiegroep op het programma.

Intervisie voor secretarissen – open inschrijving
Na de zomer start een nieuwe intervisiegroep. Heb je interesse om mee te doen? Stuur mij a.j.b. een berichtje of neem telefonisch contact op: spiegelhuis.secretarisvogel@gmail.com / 06 – 5519 8795