Lentedag 2018

‘Ik doe nooit iets behalve tijdens de wandeling, het land is mijn schrijfkamer.’

Jean-Jacques Rousseau

button aanmelden oranje

Een half jaar na de Dag voor de Secretaris ben je als secretaris van harte welkom op de Lentedag voor de Secretaris! Op vrijdag 1 juni ontmoeten we elkaar voor verdieping, uitwisseling en om van elkaar te leren.

Met als thema ‘Secretaris in Beweging’ gaan we met elkaar op pad in een prachtig natuurgebied. In beweging komen de mooiste gesprekken, inzichten en ideeën tot stand!

We ontmoeten elkaar rond 9.30 uur bij de Kruidentuin Lunteren, op loopafstand van station Lunteren. We worden hier ontvangen met koffie, thee en wat lekkers. Na kennismaking en een filosofische introductie op het thema vertrekken we voor een mooie wandeling van ongeveer 10 km door bos en heide. We komen daarna weer terug bij de Kruidentuin, waar een heerlijke lunch voor klaar staat. Voor wie het leuk vindt is er na de lunch de gelegenheid om meer te leren over de Kruidentuin Lunteren van de eigenaresse van de tuin en kan je jouw eigen kruidenthee samenstellen. Daarnaast is er de gelegenheid om kennis te maken met de paarden van De Secretarisvogel.

Tijdens de wandeling en de aansluitende lunch is er alle gelegenheid om andere secretarissen te ontmoeten en om van elkaar te leren.  DvdS 2017 - wandeling

Aanmelden
De investering voor deze voorjaarsdag is € 105,- Dit is inclusief koffie/thee, lunch, een door jouzelf  samengestelde kruidenthee én een leuke attentie van De Secretarisvogel om je te ondersteunen in jouw rol.

Lentedag + Dag voor de Secretaris 2018 samen voor slechts € 300,-

Op vrijdag 2 november vindt de jaarlijkse Dag voor de Secretaris 2018 plaats. De investering voor dit jaarlijkse event is minimaal € 245,- Als je je nu opgeeft voor beide dagen, dan betaal je hiervoor slechts € 300,-!**

button aanmelden oranje

*Alle prijzen zijn inclusief lunch, versnaperingen, zelf samen te stellen thee en een leuke verrassing, en exclusief btw.

Meer weten? Voor vragen kan je contact met mij opnemen via 06 – 5519 8795 (Laura Bos).