Dag voor de Secretaris 2019 – De Organisatiesecretaris

banner DvdS 2019

Op vrijdag 15 maart 2019 organiseert De Secretarisvogel alweer de derde Dag voor de Secretaris! De dag staat dit keer in teken van ‘De Organisatiesecretaris: Trots als een Secretarisvogel’. Na de mooie vorige bijeenkomsten kijk ik er naar uit om weer een dag vol inspiratie te organiseren voor mensen in secretarisrollen!

De Dag voor de Secretaris is een trainings- en netwerkdag waarin je je verdiept en ontwikkelt in jouw strategisch complexe secretarisrol. Een dag met een afwisselend programma vol mogelijkheden om kennis en vaardigheden op te doen, om te netwerken en om van elkaar te leren.

Klik hier om je aan te melden voor de Dag voor de Secretaris 2019

De Dag voor de Secretaris zit inmiddels vol, maar je kunt je via het aanmeldformulier nog wel aanmelden voor de reservelijst.

Graag tot ziens op één van de andere activiteiten van De Secretarisvogel, bij de volgende Dag voor de Secretaris! 

Programma

Aan de inhoud van het programma wordt volop gewerkt; het voorlopige programma ziet er als volgt uit:

Programma DvdS 15 maart 2019 CONCEPTVoor meer informatie over het programma en de inspirerende gast Ben Kuiken vind je in de eerste nieuwsbrief van 2019 (klik hier).

Locatie

We ontmoeten elkaar dit jaar in een bijzondere, zinvolle en trotse ruimte in Lunteren, op steenworp afstand van het station. Het programma start om 10.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur) en wordt rond 17.00 uur afgerond met een hapje en drankje.

Houd de site in de gaten voor meer informatie over het programma en om je aan te melden. Of geef je op om via de nieuwsbrief op de hoogte te worden gehouden. (Klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief.  )

Aanmelden

Zeker zijn van een plek? Je kunt je vanaf nu aanmelden via de onderstaande link:

Klik hier om je aan te melden voor de Dag voor de Secretaris 2019

De investering bedraagt dit jaar € 195,- Vroege vogels melden zich aan vóór 15 januari en betalen dan slechts € 165,-.